IEEI: Site-ul studentilor

Aici va puteti verifica notele, orarul, examenele si eventual trimite mesaje catre profesori.

Logare in sistem

Fiecare student inscris la facultatea IEEI se poate loga in sistem utilizand cont si parola:

  • Cont: este dat de numele studentului (nu are importanta daca se scrie cu litere mari, mici sau diacritice).
  • Parola: este data de CNP-ul (Codul Numeric Personal) studentului.
Parola trebuie schimbata de catre fiecare student la prima accesare a aplicatiei prin intermediul meniului 'Date Personale'.

Utile

Adaugati un shortcut cu aceasta aplicatie pe ecranul de pornire al mobilului urmand pasii descrisi in pagina afisata de butonul de mai jos Add Website to Home Screen »

Vizualizare note

Se acceseaza meniul Note si in acea pagina se listeaza anii scolari parcursi de student. Pentru fiecare an scolar se vizualizeaza materiile studiate, notele si creditele obtinute.

Date personale

Se vizualizeaza datele personale legate de facultate: email, telefon, banca etc. Aceste date trebuie actualizate de student in caz ca sufera vreo modificare, pentru a putea fi contactat in caz de necesitate.
De asemenea, in acest meniu studentul poate sa-si schimbe parola de logare in sistem.
Daca studentul si-a uitat parola, atunci trebuie sa mearga la secretariat si sa ceara resetarea parolei.

Examene

Se acceseaza meniul Examene si in acea pagina se listeaza examenele programate pentru grupa din care face parte studentul in anul universitar curent.

Orar

Se afiseaza automat orarul grupei la care este inscris studentul in anul universitar curent.

Mesaje

Studentul trimite mesaje catre profesorii care tin ore la grupa sa in acest an universitar. Orice mesaj trimis de student este vizibil de catre profesorul destinatar, dar si de catre orice alt student din grupa respectiva.
Profesorul trimite mesaje catre grupele de studenti la care are ore didactice, sau catre toata comunitatea din facultate.
Atat studentii cat si profesorii au posibilitatea sa raspunda la mesajele primite ca destinatari. Fiecare utilizator poate sterge doar mesajele proprii.